Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

marți, 18 septembrie 2012

Comanda Yves Rocher

        In sfarsit revin si eu cu o postare dupa atata timp , chiar daca nu am mai postat nimic am urmarit mereu postarile voastre. Am revenit acum cu o comanda Yves Rocher, care initial a fost asta:





         Am vrut sa incerc si eu noul BB cream Yves Rocher iar la prima impresie pot sa spun ca imi place, de fapt este si primul BB care il folosesc. Bineinteles ca dupa o utilizare mai indelungata o sa revin cu impresii. Eu l-am gasit redus la 39 ron. Pentru ca am fost la prima comanda online , pana acum am comandat telefonic, am primit 50% reducere la un produs, iar alegerea mea a fost parfumul de mai sus care l-am cumparat cu 50 ron.
         Pentru ca am avut o comanda de 89 ron am primit si doua cadouri. O umbrela pentru ca am depasit suma de 49 ron si un set de pix si creion pentru ca am comandat de peste 79 ron. In plus am beneficiat si de transport gratuit deoarece comanda mea a sarit de 69 ron.



          Imi place umbreluta pentru ca este foarte practica, micuta, foarte potrivita pentru geanta. Cat despre pix si creionul mecanic pot sa spun ca nu m-au impresionat cu nimic, imi place doar ca au venit intr-un mic etui. Pe langa toate aceastea am inclus si codul NEWSLETTER iar drept urmare am mai avut parte de o surpriza pe care am descoperit-o cand am deschis coletul.
         Aceasta a fost:




De-abia astept  sa incerc aceasta cremuta. Sper sa fie buna si tenul meu sa se inteleaga bine cu ea.
           In general sunt foarte multumita de aceasta comanda si de cadourile primite. Voi ce parere aveti despre produsele Yves Rocher?

       

 

7 comentarii:

  1. Si pe mine ma tenta BB cream-ul dar totusi nu m-am riscat, mi s-a parut cam scump si cu tenul meu problema imi era teama sa nu fiu dezamagita...
    Momentan astept o comanda de la ei cu geluri de dus si o masca de par de care sunt foarte curioasa!

    RăspundețiȘtergere

  2. Eu am folosit crema Hydra Seve si am fost foarte multumita de ea. Pentru un ten normal spre uscat e crema de zi perfecta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am primit azi coletul YR. am profitat de aceeasi oferta doar ca mi-am luat alt parfum. Mi-a placut umbrela, iar pixurile sunt, cum ai spus si tu,nu prea grozave. Dar per total sunt foarte multumita de comanda primita,nu am de ce ma plange.

    RăspundețiȘtergere
  4. poti sa ma juti si pe mn cu o comanda?zau daca ma pricep,am mai comandat o singura data si atunci tot asa ma ajutat cineva...nu ti-as adresa rugamintea asta daca m-as pricepe dar pur si simplu nu stiu,si ma tenteaza si pe mn multe.bineinteles daca se poate.te pup

    RăspundețiȘtergere
  5. sigur ca da alecsandra, te ajut cu cea mai mare placere

    RăspundețiȘtergere
  6. am intrat pe site dar nu ma pricep sa aleg ceva cu 50% reducere,offff....

    RăspundețiȘtergere