Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

miercuri, 22 august 2012

Apa termala: LA ROCHE - POSAY vs. VICHY



       Despre apa termala si beneficiile sale pentru piele s-au tot spus multe, de la faptul ca este buna pentru a calma iritatiile pana la a fixa machiajul. Are o gramada de intrebuintari pe care toate le stiti, de fapt este suficient sa il intrebam pe prietenul google si o sa ne apara o gramada de rezultate despre apa termala. La noi in tara sunt o multime de firme care comercializeaza aceasta apa termala: La roche posay, Vichy, Uriage, Iwostin, Avene, Ivatherm si s-ar putea sa mai fie si sa nu mai stiu eu. Multe femei considera ca apa termala este un moft, niste bani aruncati in vant, pentru altele este un produs indispensabil, care nu lipseste din rutina zilnica. Eu folosesc apa termala ca si tonic, dupa ce ma demachiez si ma spal cu un gel de curatare. Pentru mine mi se pare ca este mai bun ca un tonic normal, simt ca face ceva intr-adevar pentru fata mea. Dupa ce o aplic imi lasa tenul luminos, si desi multe zic ca usuca tenul mie nu mi se pare.
       Intrebarea de fapt a tuturor este de fapt care este diferenta intre aceste ape termale, in afara de pret si de firma. Eu am incercat doar pe cele doua de mai sus si pot spune ca preferata mea ramane La roche posay. De ce? Pentru ca cea de la Vichy chiar imi usuca putin tenul iar pulverizatorul arunca aiurea si intr-o cantitate mare. Diferenta intre aceste ape termale ar fi ca fiecare din ele sunt pentru diferite tipuri de ten, si cum Vichy este pentru un ten mixt probabil de aceea imi usuca o idee tenul mai ales ca eu il am cu o oarecare tendinta de uscare.
        Intre cele doua de mai sus pentru mine cea de la La roche-posay este cea mai potrivita, insa mi-as dori sa mai incerc si de la alte firme.
  Voi folositi apa termala? Care este preferata voastra?

5 comentarii:

  1. Eu nu prea folosesc, dar una care imi placea era cea de la Avene.

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu vreau sa incer avene , e urmatoarea pe lista ;))

    RăspundețiȘtergere
  3. Si apa termala prefeata de mine tot La Roche Posay este :) Am si un articol comparativ despre ele http://loloablestuff.wordpress.com/2012/05/21/experienta-mea-cu-apa-termala/ Enjoy!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am incercat si Vichy, La Roche Posay, Avene, Ivatherm... Cel mai mult mi-a placut Avene, e adevarat ca apa termala este foarte buna pentru ten, iar eu folosesc frecvent. Pupici
    http://www.xcentrica.ro/rochia-tunica-perfecta-pentru-vara/

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu am incercat doar Avene si La Roche Posay, dar am ramas fidela La Roche Posay pentru ca imi place foarte mult cum imi lasa fata, nu mi-o usuca, doar mi-o tonifiaza si mi se pare ca are cel mai bun pulverizator din cate am incercat.

    Eu am acum in varianta maxi, de 300 ml, deoarece chiar o folosesc si daca luam de 150 se ducea prea repede.

    RăspundețiȘtergere