Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

luni, 26 martie 2012

Papucii mei de la zorilestore.ro

     Dupa cum stiti m-am inscris si eu la campania pentru bloggeri 100 de papuci brazilieni care mai tarziu s-a transformat in 400, iar pentru asta multumim ZorileStore. La 2 zile dupa inscriere am fost sunata de ei iar in cea de a  treia zi am si primit papuceii, deci felicitari echipei ZorileStore pentru promptitudine, au dat dovada de eficienta si de faptul ca pot face fata si celui mai capricios client. Acestia sunt papuceii alesi de mine pe care i-am primit pentru testare :





     Ca si prima impresie, pe langa faptul ca imi place modelul ( normal, ca doar eu i-am ales), acesti papuci sunt foarte confortabili si super moi . O sa le testez rezistenta si mai ales sunt curioasa daca modelul floral de pe ei o sa se ia dupa utilizare. Daca va intereseaza acest model ii puteti gasi aici , ei fiind disponibili si in culoare rosie.

3 comentarii:

  1. Ce frumusei sunt! Eu sunt curioasa daca baretuta dintre degete e indeajuns de tare incat sa nu iti alunece piciorul dar indeajuns de moale incat sa nu jeneze si sa faca rana. ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. la o prima incercare nu pare nici a aluneca nici ca mi-ar face rana, dar cum am spus, astept sa ii testez pentru a imi forma o parere concreta.

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu m-am inscris in campanie si inca nu am primit nimic:(

    RăspundețiȘtergere