Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

sâmbătă, 4 februarie 2012

Preferatele lunii ianuarie



   In luna ianuarie m-am bazat mai mult pe hidratare avand in vedere gerul de afara. Pentru corp m-am rasfatat cu untul de corp cu minerale planet spa de la avon (review aici), pentru maini am folosit crema de la elmiplant, pentru fata crema de la olay pentru ten sensibil- imi place ca imi hidrateaza tenul iar acest efect se mentine timp indelungat iar pentru buze minunatul balsam de la apidermaliv (review aici). Am avut grija si de vergeturi cu crema Regal de la lady's care spre surprinderea mea imi place foarte mult. Voi cu ce va hidratati pielea in aceasta perioada?

4 comentarii:

  1. eu folosesc unt de cocos sau de shea , am pielea foarte uscata si sunt naturale ...si senzationale :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Untul de corp de la Planet Spa il folosesc si eu de ceva timp, si sunt foarte multumita de el, la fel ca si de celelalte produse Planet Spa.
    Penru maini momentan folosesc crema Floramin cu miere si musetel, este foarte hidratanta si are un miros asa de placut...
    Imi exfoliez talpile de 2-3 ori pe luna si apoi le ingrijesc cu balsam. Ambele sunt Foot Works - cu saruri marine, tot de la Avon.
    Pentru fata folosesc 2 creme, una de zi si una de noapte, din gama Solutions - Beautiful Hydration, iar pentru exfoliere folosesc masca pt calmarea pielii cu sake si orez, toate de la Avon.
    Pentru demachiere folosesc lotiunea micelara Vichy pentru piele sensbila, de care sunt foarte multumita. E singura care mi se potriveste erfec, nu-mi irita ochii, si n-am niciun fel de probleme cu pielea dupa folosirea ei.
    Dupa ce le termin pe toate, intentionez sa-mi cumpar numai produse de ingrjire hand-made. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru fata Setul Cu rodie de la Avon
    Pt maini mai nou folosesc o crema Avon Care speciala pt iarna
    Iar pentru corp folosesc untul de corp Fennel cu Orhidee ce e pe sfarsite.

    RăspundețiȘtergere