Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

joi, 12 ianuarie 2012

Tag: Preferatele anului 2011

Am primit acest tag de la Florina careia ii multumesc. Oricum dupa cum va si anuntasem ma gandisem deja sa fac o postare in genul asta. Favoritele sunt:

- trusa 120



Desi la inceput am fost mai incantata de ea decat sunt acum am folosit-o foarte mult in anul ce a trecut. Are o gramada de culori asa ca pot face orice combinatie. Anul asta imi mai doresc cateva surioare mai mici decat ea.

- rimelul colossal de la maybelline, primerul radiance si anticearcanul de la elf



Despre rimel pot spune ca am cumparat deja si al 2 lea tub, primerul m-a costat doar 18 lei si e excelent ( urmeaza un review, sper sa ma tin de cuvant), corectorul de la elf l-am primit cadou la o comanda, nu mi-a venit sa cred cat de bine acopera cearcanele.

- produsele elmiplant



Gelul de curatare l-am cumparat de 3 ori si mereu revin la el orice as incerca. la fel si demachiantele bioten. Cat despre crema de fata de la ei mi-a placut cea cu nectar de gutuie pe care tot vreo 3 cutii cred ca am cumparat. Mai imi plac si lotiunile si cremele de maini. In general produsele elmiplant intra la favoritele anului.

- gelurile de dus avon



Nici nu mai stiu cate variante am incercat. Toate imi plac, le gasesc ieftine si bune.

- produsele pentru par l'oreal



Imi plac foarte mult balsamurile de par de la ei iar vopseaua fara amonia casting creme gloss ramane nr. 1 pentru mine

- pensulele sigma


Le iubesc.. vreau cat mai multe :)

- ojele flormar



As cumpara tot standul daca s-ar putea :))

- produsele himalaya


Imi plac mult, in special balsamul de buze si balsamurile de par.. si de fapt mai multe =))


In general cam astea sunt preferatele mele din anul ce a  trecut. Sunt curioasa daca vor mai ramane si in postarea din anul viitor.

5 comentarii:

  1. Si mie imi plac gelurile de dus de la Avon Senses,momentan am Mystique si Aloha si sigur o sa-mi mai cumpar.In schimb imi plac si cele de la Naturals,am unul cu capsuni=p~.

    RăspundețiȘtergere
  2. Produsele Bioten mi se par grozave si au si preturi accesibile! Am si eu o crema de la Hymalaia care mi se pare buna, perfecta pentru zi si noapte!

    Si eu as cumpara tot standul Flormar cu oje....uneori raman blocaata si nu stiu ce nuanta sa aleg!!!O am si eu pe cea din fotografie,doar ca e pe sfarsite: am folosit-o la maxim!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna. De unde iti cumperi balsamul de buze de la Himalaya, ma refer ca de la farmacie, hipermarket, etc. ? L-am tot cautat si eu, dar nimic...

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu ador primerul Radiance... cel mai bun incercat pana acum... cat despre pensulele sigma.. offff... multe dintre ele sunt pe wishlist ... Te pup

    P.S te-am adaugat in blogroll ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. da, se gaseste in carrefour, real, farmacii, chiar si pe net pe www.e-cosmetic.ro

    RăspundețiȘtergere