Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

duminică, 6 februarie 2011

Reviews: apa de parfum Precious Moments si crema de noapte Himalaya

Asa cum am promis si mai ales ca m-au si rugat cateva fete o sa fac reviews pentru aceste 2 produse.

Mai intai  apa de parfum Precious Moments. Am luat-o de la Oriflame la reducere la pretul de 50 de lei si arata cam asa:


Contine niste particule stralucitoare care ei spun ca este praf de diamant. In imagine am agitat sticluta inainte sa o pozez deoarece cand sticluta este nemiscata particulele se depun pe fund. Dupa cum vedeti sticluta are o floricica care este defapt un inel:
Ei spun ca se poarta pe deget dar mie imi place mai mult cum arata pe sticluta decat pe deget. Sincer parca arata a din ala de la pufuleti cu surprize :P

Lasand dizainul la o parte ce ne intereseaza cel mai mult la un parfum este mirosul. Ce pot spune depre acest parfum e ca are un miros primavaratic, care dureaza. Imi place ca nu este sufocant...Apropo de acele particule stralucitoare, sa stiti ca ele nu se vad pe piele decat in lumina soarelui si doar putin.... Nu stiu daca o sa il mai cumpar, pentru ca cine stie ce mai imi iese in cale , insa nu imi pare rau ca l-am luat..

Iar acum crema de noapte revitalizanta Himalaya:


  Cum am spus este crema de noapte...Produsele Himalaya mi-au atras atentia deoarece spun ca sunt facute din ingrediente 100% naturale. Ingredientele chiar sunt naturale obtinute chiar din plantele respective insa contine parabeni. Este produsa in India, si contine extracte de rosii si crin alb, asa ca exact cum va imaginati crema miroase exact a rosii si crin alb, dar sa nu va ganditi ca o sa mirositi pe fata ca o tomata, din contra are un miros foarte placut. Compozitia este foarte usoara, lasa pielea catifelata si suficient de hranita.


 Dimineata pielea este hidratata si dupa o noapte lunga arata foarte bine.
Voua va plac produsele Himalaya? Ce produse de la Himalaya ati folosit?

12 comentarii:

  1. Adevarul este ca nu te vad foarte incantata cu parfumul...
    Prezentarea mi se pare foarte misto.. imi place!

    RăspundețiȘtergere
  2. am si eu parfumul ,imi place cum miroase imi place ca persista dar ma cam enerveaza ca ma umplu de sclipici pe haine este ca un scai sclipicios :))nu este un parfum pe care sa il porti zi de zi este genul al ade parfum precious asa cum ii spune si numele

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata foarte dragut sticluta parfumului, sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  4. fluflu si denisa ma bucur ca va place prezentarea facuta de mine :*:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am folosit de la Himalaya decat o simpla crema hidaratanta pentru corp care nu m-a dat pe spate...insa ma tenteaza niste scrub-uri si masti de fata....tu de unde le cumperi?
    La mine in oras nu prea le-am vazut...

    RăspundețiȘtergere
  6. din carrefour sau de pe net , cred ca se gasesc si in farmacii

    RăspundețiȘtergere
  7. Am primit acest parfum anul trecut, pe vremea asta. Aveam pneumonie destul de grava si nu simteam nici o aroma, credeam ca parfumul e de vina, mai ales ca de doi ani folosesc un singur parfum care imi place la nebunie Chanel-Chance si nu am simtit inca nevoia sa incerc altceva. Am pus sticluta intr-un dulapior in baie si am regasit-o intamplator, am simtit de data asta aroma si este chiar placuta, numai ca nu dureaza foarte mult..

    RăspundețiȘtergere
  8. *credeam ca parfumul este asa de prost ca nu miroase deloc, dar defapt aveam nasul groaznic de infundat

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu mai stiu ce cautam pe net si-am ajuns la acest articol al tau. Este vechi, dar nu ma pot abtine sa scriu deoarece Precious Moments este unul dintre parfumurile mele preferate. Sunt fan produse Hmalaya, dar crema aceasta n-o stiu, inca.
    O zi frumoasa iti doresc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi pare rau ca l-au scos pe cel auriu, mirosea foarte bine. O zi frumoasa si tie! :)

      Ștergere