Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

joi, 24 februarie 2011

Review Cosmetic plant

Trebuie sa va spun ce am patit in seara aceasta cu aceste 2 chestii.
Da, vedeti bine sunt laptele demachiant si lotiunea tonica cu extract de aloe vera de la cosmetic plant. Ce mai conteaza cu ce sunt facute cum arata si ce spun ca fac deoarece dupa ce le-am aplicat pielea a inceput sa ma usture si sa mi se inroseasca. Aratam de parca eram batuta cu urzici pe fata, pur si simplu mi se basicase pielea. M-am spalat imediat pe fata cu gelul de curatare bioten si am aplicat crema de noapte himalaya, si in aproximativ o ora am scapat de acea roseata de pe fata. Va marturisesc ca intrasem putin in panica mai ales ca sambata am botez. Nu stiu voi ce parere aveti despre produsele cosmetic plant si ce experienta aveti cu ele, dar mie una mi-au facut rau si cu siguranta nu o sa mai cumpar. Tin sa mentionez ca si mama si-a luat laptele demachiant cu galbenele si lotiunea tonica cu castraveti si chiar s-a simtit bine, deci poate sa fie o alergie de-a mea la un anumit compus, desi nu am mai avut niciodata o neplacere de genul acesta.

8 comentarii:

  1. uffff... îmi pare rău de experiența ta..
    Eu tot ce am încercat de la Cosmetic Plant a fost ok și îmi place și mai am câteva produse pe listă :)

    RăspundețiȘtergere
  2. imi pare bine pentru tine igu :) chiar ma bucur ca iti merg produsele lor. Eram asa de incantanta si de nerabdatoare sa primesc comanda...de-abia asteptam sa le testez, dar asta e, poate nu se potrivesc tenului meu...

    RăspundețiȘtergere
  3. sorry to hear that! :(
    si eu am cateva produse, pe unele le'am si terminat, si mama incearca un demachiant, si suntem amandoua f bine. poate esti tu alergica la ceva. oricum daca nu iti face bine, nu mai incerca:D just to be safe!
    pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  4. da....ma gandeam ca poate sunt alergica la aloe vera?!?! cine stie :P

    RăspundețiȘtergere
  5. ai o alergie la un ingredient. eu am samponul antimatreata de la ei si imi place mult.
    eu am patit cu olay o usoara alergie. dupa ce aplicam crema (si la fluidul de zi si la crema de noapte) ma ustura in jur de 1 minut si ma inroseam. dupa care trecea.

    RăspundețiȘtergere
  6. cine stie la ce anume, imi pare rau ca nu am mai avut baterii la aparat, ca sa fac o poza sa vedeti cum aratam... parca aveam pojar :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Nici mie nu mi-a placut deloc gama cu Aloe. Nu ofera nici un strop de hidratare si lasa pielea de parca ar fi de cauciuc...

    RăspundețiȘtergere
  8. se pare ca nu sunt singura dezamagita de gama aceasta :D

    RăspundețiȘtergere