Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

marți, 21 aprilie 2020

Ruj lichid mat Isabelle Dupont Velvet Matte


                   Hristos a inviat! Sper ca ati avut sarbatori linistite, chiar daca peroada prin care trecem nu este una tocmai usoara. Stiu ca asteptam cu totii sa trecem cat mai repede de aceste zile si sa revenim la viata noastra obisnuita  pe care o aveam inainte de aceasta pandemie. Dar sa nu ne intristam, m-am gandit sa va colorez putin ziua cu o postare despre un ruj care mie imi place, rujul lichid mat rezistent la transfer Isabelle Dupont din gama Velvet Matte comercializat de Lady's.
                  Despre cosmeticele Lady's v-am mai povestit pe blog in cateva postari anterioare. Este o firma in sistem MLM care distribuie produse cosmetice grozave la preturi accesibile. Ce este interesant este faptul ca poti deveni client fara a fi obligat sa faci comenzi lunare si nu exista nici suma minima, comanzi ce vrei si cand vrei. Daca si pe voi va intereseaza sa deveniti client o puteti face intrand aici. Dupa ce va inscrieti puteti comanda catalogul actual pe care il veti primi gratuit prin posta.


                      Revenind la rujul Isabelle Dupont Velvet Matte va pot spune ca este un produs foarte bun pe care eu il detin in 3 nuante. Mai sus aveti poza cu rujurile detinute de mine. Vreau sa va spun ca l-am testat in conditii extreme si da, chiar rezista. Singurii inamici ai sai fiind mancarea grasa - uleioasa sau demachiantele pe baza de ulei, in rest la lichide rezista cu brio. Nu usuca buzele, nuantele sunt diversificate - se gasesc in nr. de 14 - si costa doar 17 lei pentru o cantitate de 5.5 ml. 


                    In concluzie este un produs de machiaj care merita incercat. Voi ati folosit produsele Lady's? Cum vi se par?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu