Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

luni, 28 ianuarie 2019

Ruj lichid mat Mademoiselle Day'N'Night Matt


                   Hello my girls! Iata ca ne citim in noul in an cu postare nou nouta, despre rujurile lichide preferate de la Lady's. Sper ca noul an a fost inceput cu dreptul si ca toate merg bine. Revenind la titlu de astazi vreau sa va spun ca in ultima perioada am facut o obsesie pentru rujurile lichide mate si vreau sa va povestesc putin despre unele dintre ele.


                       De data aceasta va impartasesc cateva pareri legate de rujul lichid mat rezistent la transfer, Mademoiselle Day'N'Night Matt de la Catherine Arley. Acesta este comercializat de cei de la Ladys'ro si vandut la pretul de doar 20 de lei. Un pret corect pentru o cantitate de 5 ml, cu o valabilitate de 18 luni , pentru o calitate foarte buna.
                       Momentan detin 5 nuante din cele 16 prezente in catalog si pe site dar am mai vazut din ele prin comenzile clientelor, pentru ca asa cum va povesteam si cu alte ocazii sunt client L'adys.
Daca si pe voi va tenteza produsele Lady's puteti sa va inscrieti aici. Nu exista comanda minima lunara si nici nu este obligatoriu sa va cumparati ceva din fiecare catalog.Va puteti lua ce va place, cand doriti, la preturi de client. Mie imi plac foarte mult produsele lor deoarece sunt variate si raportul pret /calitate este excelent.


  

                          Pentru ca folosesc aceste rujuri de aproape un an pot spune ca mi-am format o parere destul de clara, la nuanta nr. 2 rosu-corai deja sunt la al doilea ruj. Asadar pot spune ca aceste rujuri chiar sunt rezistente la transfer, rezista eroic pe buze atat timp cat nu mancati ceva ce contine uleiuri - grasimi, in rest fac fata cu brio la baut - apa, ceai,suc,cafea-. Usuca foarte putin buzele insa daca folositi inainte un balsam de buze nu o sa aveti probleme. Pensula face aplicarea usoara iar dupa ce il folositi se usuca rapid. Mirosul este placut, usor a bomboane mi se pare mie, dar fara sa fie deranjant.
                         In general pentru pretul de doar 20 de lei aceste rujuri merita cu siguranta sa le dati o sansa. In catalogul Lady's  mai exista doua feluri de rujuri lichide mate rezistente la transfer despre care o sa vorbim in postarile ce vor urma.
                         Voi folositi produse Lady's? Daca da, cum vi se par si ce imi recomanati de la ei?
                      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu