Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

duminică, 14 iunie 2020

Optifibre - Ajuta la reglarea tranzitului intestinal


                     Constipatie? Balonare? Disconfort abdominal? Cu siguranta fiecare dintre voi v-ati confruntat la un moment dat cu unul dintre aceste simptome. Solutia: OptiFibre . Ce este OptiFibre? OptiFibre este un aliment pentru scopuri medicale speciale care ajuta la reglarea tranzitului intestinal. OptiFibre contine 100% fibre solubile obtinute din boabe de guar (o planta originara din Africa, cu un continut ridicat de fibre), cu efect prebiotic, care ajuta la reglarea tranzitului intestinal in mod natural.



                               Am avut ocazia de a incerca si eu acest produs de la Nestle in campania  de testare desfasurata de cei de la BuzzStore, pe parcursul a trei saptamani. O cutie are 125 de gr si costa undeva in jur de 33 de lei, in functie de oferte. Mie mi se pare un pret foarte bun avand in vedere calitatile si efectele acestui produs. OptiFibre se dizolva in intregime atat in lichide reci cat si calde (bauturi - cele carbogazoase nu sunt idicate, supe,sosuri - 1 masura la 200ml) sau in alimente moi (iaurt, piure de cartofi,piure de mar -1 masura la 150gr ), fara a afecta consistenta si gustul acestora. Cui se recomanda OptiFibre: adulti si copii cu varsta peste 3 ani, femei insarcinate sau care alapteaza, varstnici. Poate fi administrat pe termen lung, fara efecte adverse, se recomanda utilizarea timp de cel putin 3 saptamani.

                               
                          Administrarea OptiFibre am inceput-o trepat. In primele trei zile o masura dimineata, in zilele 4-6 o masura dimineata si una seara, iar de la ziua 7 am trecut la 3 masuri pe zi - dimineata la pranz si seara. Rezultatele au aparut dupa primele 3 zile de administrare, practic am scapat de balonare, principala problema cu care ma confruntam. Ma simt mult mai bine, mai usoara ca sa zic asa. In acelasi timp am constatat ca fibrele sunt esentiale in alimentatia zilnica. Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda un consum zilnic de minimum 25g de fibre si 2 litri de lichide pe zi.
                        In conluzie OptiFibre este un produs bun, chiar este eficient si cu siguranta nu voi ezita sa il cumpar pentru rezolvarea problemelor ale tranzitului intestinal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu