Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

marți, 7 martie 2017

Îngrijirea mâinilor cu noua gama Farmec


                    Mainile sunt cartea noastra de vizita, asadar trebuie sa le acordam o atentie deosebita in ceea ce le priveste. Cum facem asta? Avand grija de igiena, hidratarea pielii si ingrijirea unghiilor. Toate acestea presupun folosirea unor produse eficiente, de calitate si de ale caror rezultate sa fim multumite. Personal sunt cam dependenta de crema de maini, o folosesc dupa fiecare spalare,deoarece nu imi place senzatia aceea de piele care tine.


                  Intr-o zi pe cand ma aflam in magazin la cumparaturi am zarit la raft noile produse Farmec, asa ca am decis sa incerc si eu doua dintre ele si am apus in cos sapunul lichid cu flori de orhidee si crema maini si unghii cu ulei de argan. Daca va intereseaza sa aflati detalii despre toata gama lansata puteti accesa site-ul celor de la Farmec.

Descriere si ingrediente:


                      Despre sapunul lichid nu pot sa va spun prea multe. Cantitatea sa este generoasa pentru pretul de 8 lei, are un  miros delicat si nu mi s-a parut ca este agresiv cu pielea mainilor. Pentru o curatare eficienta este suficienta o singura dozare, asadar este destul de spornic.


                        Crema are o textura potrivita, nici prea groasa, nici prea subtire, se intinde usor pe maini si se absoarbe destul de repede in piele. Hidrateaza destul de bine, dar pentru ca nu este o crema grasa nu cred ca ar face fata in sezonul rece sau pielii foarte uscate. Cat despre mirosul sau pot spune ca nu este unul puternic sau deranjant, este chiar aproape insesizabil dupa aplicare si chiar nu pot sa imi dau seama cu ce ar putea semana.
Descriere si ingrediente:

                              Imi place faptul ca Farmec vine tot timpul cu noutati pe piata. Ati incercat noua gama? Cum vi se pare?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu