Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

marți, 22 mai 2012

Jucarii

    Jucariile ne-au incantat copilaria. Nu de multe ori am plans dupa jucarii, vreo papusa, sau o masinuta. Păpușile și animalele de pluș sunt printre cele mai cautate jucării, deși ele vin mai bine copiilor mai mici. De obicei fetitele preferă păpușile și bebelușii de jucărie,  iar băieții animalele de pluș dar mai ales masinutele.


         Desi copiii din ziua de azi se bucura de o multitudine de jucarii pentru toate varstele in trecut parintii nostri nu au avut atatea posibilitati si isi confectionau jucarii din lemn. Copii de azi insa au parte si de jucarii interactive si jucarii educative care sa ii stimuleze pentru dezvoltarea imaginatiei si a inteligentei. Aici puteti gasi o diversitate de jucarii pentru toate varstele.Chiar si carti de colorat pentru gardinari  sau carti educative pentru scolari.
          Pe langa jucarii de toate felurile copiii nostri beneficiaza si de o gramada de hainute. Hainute de toate varstele, cat mai colorate si cu o gramada de desene pentru a atrage cat mai mult. Pe acest site puteti gasi hainute de acest fel.
           Sa ii facem sa se bucure cat mai mult de cea mai frumoasa perioada a vietii lor, copilaria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu