Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

luni, 25 iunie 2012

Poveste de la plaja



     Vreau sa ma inscriu si eu in concursul Cosmetic Plant iar una dintre reguli este sa scriu o poveste dintr-o vacanta cu mult soare, asa ca o sa va povestesc ceva amuzant din trecut. Pentru cele interesate de concurs iata regulile:

  • Daca ai blog - scrie o povestioara despre o vacanta cu mult soare.
  • Daca n-ai blog, lasa in spatiul pentru comentarii - o scurta povestioara tot asa, despre o vacanta insorita.
  • In cadrul postarii, te rugam sa provoci o alta prietena din blogosfera/sau de pe facebook sa-si spuna la randul ei povestea.
  • Dupa ce ai facut asta, te intorci aici si in spatiul pt comentarii lasi linkul catre blogul tau si intri automat in extragerea facuta de aplicatie. -> iti promovezi si blogul, ai si sansa sa castigi, si iti anunti si prietenele! Bafta!
  • Concursul se desfasoara din 22 iunie pana in 2 iulie.
    Oferim 3 pachete a cate 3 produse de plaja.

         Deci premiile sunt pe masura si acest concurs este atat cat pentru bloggerite cat si pentru restul persoanelor. Pentru cele care vor sa participe sa intre aici. Mult succes!

    Iata si povestea mea:

           Ma aflam in vacanta pe litoral impreuna cu verii mei in statiunea mamaia. Pe vremea aia Catalin Maruta lucra la tvr2 si prezenta Tonomatuldp2. Numai bine ca vara emisiunea se  muta pe litoral si s-a intamplat in asa fel incat era chiar in fata hotelului nostru. Bineinteles ca noi pe vremea aia eram mai copii asa ca ca la ora 10 dimineata eram acolo pentru a strange cat mai multe poze si autografe cu vedete autohtone. Intr-una din zile m-am dus sa iau autograf de la Catalin, eram atat de incantata incat nu am mai vazut garduletul din jur si m-am impiedicat de el si am venit cu nasul direct in nisip. Noroc cu Andreea Banica care tocmai venise pentru a intra in emisiune si toti si-au atintit privirea asupra ei fara sa imi vada plonjarea de mai mare frumusetea in nisip, insa verii mei au vazut si toata vacanta au ras de mine si imi cantau " Sunt cu capu- n nori" de la trei sud est, melodie populara in acea vara. A fost o vacanta frumoasa si am ramas cu amintiri placute, chiar daca am avut si ipostaze jenante :)) .

    Si pentru ca una din reguli spune sa provoc o prietena din blogosfera eu am ales sa o provoc pe Simona . Sunt curioasa care este povestea ei. Sper sa citesc cat mai multe povesti din vacante pe bloguri. O zi frumoasa sa aveti.

    3 comentarii:

    1. Pff, ce provocare neasteptata :P
      Iti multumesc ca te-ai gandit la mine, deocamdata chiar nu-mi vine nimic in minte, insa o sa ma starduiesc sa gasesc o poveste frumoasa.
      Ideea este ca eu nu am cont de Facebook, numai sa rog pe cineva evenual sa imi intregisteze linkul... :P

      Bafta mare pentru povestea ta!! Pup si multumesc inca o data! :)

      RăspundețiȘtergere
    2. multumesc pentru award :*, esti o draguta, sper sa il onorez cat mai curand

      RăspundețiȘtergere
    3. Multumesc Simona :*, sper sa am noroc, bafta si tie

      RăspundețiȘtergere